Orecchiette al forno
Bereiding
Kook de orecchiette volgens de gebruiksaanwijzing. Fruit de rode ui, knoflook en rode peper tot glazig. Tomaten eraan toevoegen. Breng aan de kook. Haal de pan van het vuur en pureer de saus. Voeg er rode wijnazijn bij, peterselie, peper en zout. Meng de helft van de saus met de orecchiette. Verwarm de over op 200 °C. Schep een laag orecchiette in de ovenschaal. Daarna een laag saus. Een laag parmezaan en mozzarella. Herhaal nog een keer. Zet de orecchietteschaal 15 min. op 200 °C in de oven. Leg er nadien een paar blaadjes basilicum op om het af te maken.
Tip
Gebruik buffel mozzarella dat is veel lekkerder
Dit heb je nodig
1 rode ui
2 knoflook
rode peper
2x400 g gepelde tomaten
1 el rode wijazijn
peterselie
zout & peper
3 bollen mozzarella
parmezaan
Optioneel
suiker
basilicum
Maak jouw eigen website met JouwWeb